Home

Intro

Gallery Psalmen

Gallery bijbelse taferelen

Gallery Algemeen

Prijzen

Media

Exposities

Reageren

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MEDIA/PUBLICATIES

Op de deze link kunt u een artikel lezen over het weeshuis van Ronnie een Kay Heyboer in Borneo. Twee van mijn schilderijen werden gebruikt voor een veiling voor dit weeshuis.

Hier kunt u meer lezen over het boek 'Vervlogen dromen, vervulde beloften' van Carolyn Ros, waarvoor het schilderij van de 'Huilende Vrouw' voor de omslag werd gebruikt.

 

 Er is net een boekje van mijn hand uitgekomen via Uitgeverij Boekencentrum. 

De titel is 'Ik wil  vliegen' en bestaat o.a. uit de gebundelde columns die in het vrouwenmaandblad Eva verschenen. Ik schreef de columns naar aanleiding van de behandeling die ik moest ondergaan voor borstkanker. Het boekje is verkrijgbaar in de boekhandel maar ook bij mij te bestellen en kost 14,90 euro.

Nu AANBIEDING: 'Ik wil vliegen' met 10 ansichtkaarten van de psalmenschilderijen (met envelop) voor 20 euro (incl. porto).

Naar aanleiding van de publicatie van dit boekje werd ik uitgenodigd in het TV-programma Het Elfde Uur. Hiernaast kunt u klikken om de uitzending bekijken (het duurt een paar seconden voor beeld verschijnt).

 

Op 11 nov. 2008 was er een uitzending waarin ik te gast was in het programma 'Herberg De Verandering'. Om het programma te zien (na 11 nov.) klik op de foto hiernaast.

 

In het programmablad Visie verscheen een interview over dat programma. Om het te lezen, klik op de foto hiernaast.

 

 

Onder deze twee links kunt u meer lezen over het verhaal achter de psalmenschilderijen; het verhaal van onze zoon Ephraim, die mij inspireerde tot het schilderen van de psalmen.   

 

Boek met levensverhalen van 10 mensen, waaronder dat van Ephraim.

CADEAUTIP:

Na acht jaar is het dan zo ver: bij Uitgeverij KOK/VOORHOEVE is mijn boekuitgave verschenen van de geschilderde psalmen.

Het is een prachtig kijk- en leesboek geworden van 24 psalmenschilderijen, met bij elke psalm een toelichting en een meditatie.

Meditaties van o.a. Henk Binnendijk, Rikkert Zuiderveld, ds. Arie van der Veer, Otto de Bruijne, Joke Verweerd en vele anderen.

formaat: 20 x 24,5 cm., omvang: 160 blz.

prijs in boekhandel of via internet: 24,90 euro

Nu AANBIEDING: Als u PSALMENPALET bestelt en tegelijk een set van 10 ansichtkaarten van psalmenschilderijen (met envelop) voor 5 euro, brengen we geen verzendkosten in rekening.